معرفی 4 تا غذای خوشمزه برای سیزده بدر 1404
سیزده بدر بدون یه غذای خوشمزه اصلاً صفا نداره! این روز که همه راهی طبیعت میشن، یه فرصت عالیه که کنار خانواده و دوستامون یه غذای عالی بخوریم و کلی لذت ببریم. اما یه چالش بزرگ همیشه هست: چی درست کنیم که هم خوشمزه باشه، هم راحت آماده بشه، هم توی فضای باز بتونیم ازش لذت ببریم؟
اینجا قراره ۴ غذای خوشمزه برای سیزده بدر 1404 رو با هم مرور کنیم که هر سلیقهای رو پوشش بده. هم غذای سنتی برای اونایی که عاشق طعمهای اصیل هستن، هم غذاهای سبک و سریع برای کسایی که حوصله دردسر ندارن، هم گزینههای گیاهی برای علاقهمندان به تغذیه سالم، و در نهایت یه خوراکی نوآورانه که سیزده بدر امسال رو خاصتر کنه!
پس اگه دوست داری بدونی چی میتونه بهترین انتخاب برای پیکنیک امسال باشه، با من همراه باش!
غذای سنتی برای سیزده بدر: کباب کوبیده روی آتش

کباب کوبیده داغ و آبدار، پخته شده روی آتش ذغالی، همراه با نان سنگک، دوغ سنتی و سبزیجات تازه، یک غذای سنتی برای سیزدهبدر.
وقتی حرف از سیزده بدر میاد، خیلیها اولین چیزی که به ذهنشون میرسه کباب زدن روی آتشیه! یه غذای سنتی، خوشمزه و پرطرفدار که تو طبیعت یه طعم دیگه داره. کباب کوبیده گزینهای فوقالعاده برای این روزه، چون میشه راحت سیخ کرد، روی ذغال گذاشت و از بوی وسوسهانگیزش لذت برد.
✨ مواد لازم برای ۴ نفر:
- گوشت چرخکرده (۷۰٪ گوسفندی، ۳۰٪ گوساله) – ۵۰۰ گرم
- پیاز متوسط – ۲ عدد
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه – به مقدار لازم
- زعفران دمکرده – ۱ قاشق چایخوری
- روغن مایع – ۱ قاشق غذاخوری
🔥 طرز تهیه:
- آمادهسازی گوشت: پیازها رو رنده کن و آب اضافیشو بگیر. بعد با گوشت چرخکرده و ادویهها مخلوط کن. خوب ورز بده تا کاملاً چسبندگی پیدا کنه.
- استراحت گوشت: مواد رو توی یه ظرف دربسته حداقل یک ساعت داخل یخچال بذار تا خودش رو بگیره.
- سیخ کردن: کمی آب دستت بزن و گوشت رو روی سیخهای پهن شکل بده. حواست باشه ضخامت گوشت یکدست باشه که خوب مغزپخت بشه.
- کباب کردن روی ذغال: سیخها رو روی ذغال ملایم و گداخته بذار و دائم بچرخون که یهدست بپزه.
- حالا نون بگیر، روش کره و زعفرون بمال، سیخها رو روش بکش و با دوغ و سبزی تازه نوشجان کن! 🤤
📌 نکات طلایی:
✅ گوشت رو زیاد ورز بده تا موقع سیخ زدن نریزه.
✅ برای طعم بهتر کمی کره و زعفرون روی کبابهای داغ بمال.
✅ کنار کباب چی بخوریم؟ گوجه کبابی، نان سنگک، سبزی تازه و یه لیوان دوغ خنک!
🎯 نظرت چیه؟
غذای گیاهی برای سیزده بدر: آش دوغ، یک غذای خوشمزه برای سیزده بدر 1404

آش دوغ گرم و خوشمزه، سرو شده در یک کاسه سفالی، با نان سنگک تازه و دوغ محلی، مناسب برای یک پیکنیک سالم در طبیعت.
اگه دنبال یه غذای سالم، سبک و خوشمزه برای سیزده بدر 1404 هستی، آش دوغ یه انتخاب فوقالعادهست! این آش سنتی هم مقویه، هم هضمش راحته و هم طعم بینظیری داره. ضمن اینکه میتونی از قبل آماده کنی و با خودت ببری، یا حتی تو طبیعت فقط دوغ رو بهش اضافه کنی و یه غذای داغ و لذیذ داشته باشی.
✨ مواد لازم برای ۴ نفر:
- نخود – ۱ پیمانه (از شب قبل خیس شده)
- برنج نیمدانه – ½ پیمانه
- سبزی آش (تره، جعفری، گشنیز و اسفناج) – ۲۰۰ گرم
- دوغ محلی یا کفیر – ۱ لیتر
- سیر رندهشده – ۲ حبه
- نعنا خشک – ۱ قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل و زردچوبه – به مقدار لازم
🥣 طرز تهیه:
- نخود رو بپز: نخود رو با آب و کمی زردچوبه بذار بپزه تا کاملاً نرم بشه.
- برنج رو اضافه کن: وقتی نخود پخت، برنج رو اضافه کن و اجازه بده لعاب بندازه.
- سبزیجات رو بریز: بعد از اینکه برنج کاملاً پخت، سبزی آش رو اضافه کن و چند دقیقه بجوشه.
- دوغ رو اضافه کن: حالا دوغ رو کمکم بریز و مدام هم بزن تا نبُره.
- طعم نهایی: سیر لهشده، نمک و فلفل رو اضافه کن. در آخر، با نعنا داغ تزیین کن و داغ یا سرد نوش جان کن! 🤤
📌 نکات طلایی:
✅ دوغ رو کمکم اضافه کن و هم بزن تا آش نبره.
✅ میتونی یه فلاسک دوغ ببری و تو طبیعت دوغ رو به بقیه مواد اضافه کنی.
✅ کنار آش دوغ چی بخوریم؟ نون سنگک، ترشی، زیتون و یه لیوان چای آتیشی!
خوراکی نوآورانه برای سیزده بدر: سیبزمینی شکمپر آتیشی، یک غذای خوشمزه برای سیزده بدر 1404

سیبزمینی آتشی برشته با پنیر آبشده و سبزیجات، پختهشده در ذغال، یک خوراکی نوآورانه و لذیذ برای طبیعتگردی.
اگه دنبال یه غذای خاص و متفاوت برای سیزده بدر 1404 هستی، سیبزمینی شکمپر آتیشی یه گزینه جذاب و خوشمزهست! این غذا هم راحت روی آتش درست میشه، هم میتونی مواد داخلش رو با توجه به سلیقه خودت تغییر بدی. طعم دودی سیبزمینی با ترکیب مواد داخلش، یه تجربه فراموشنشدنی تو طبیعت میسازه!
✨ مواد لازم برای ۴ نفر:
- سیبزمینی درشت – ۴ عدد
- پنیر پیتزا – ۱ پیمانه
- قارچ خردشده – ۱ پیمانه
- ژامبون یا مرغ ریشریششده – ۱ پیمانه (اختیاری)
- فلفل دلمهای رنگی خردشده – ۱ عدد
- کره – ۲ قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل و آویشن – به مقدار لازم
🔥 طرز تهیه:
- سیبزمینیها رو توی آتش بپز: سیبزمینیها رو با پوست داخل فویل آلومینیومی بپیچ و بین ذغالهای داغ بذار. حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه طول میکشه تا کاملاً نرم بشن.
- مواد داخل رو آماده کن: قارچ رو با کره تفت بده، بعد ژامبون یا مرغ، فلفل دلمهای، نمک، فلفل و آویشن رو بهش اضافه کن.
- سیبزمینیها رو شکاف بده: وقتی سیبزمینیها پخت، یه شکاف عمیق وسطشون بده و داخلش رو کمی خالی کن.
- مواد رو داخل سیبزمینی بریز: مخلوط قارچ و مرغ رو داخل سیبزمینیها پر کن، بعد روش پنیر پیتزا بپاش.
- دوباره روی آتش بذار: سیبزمینیها رو ۵ دقیقه دیگه روی ذغال بذار تا پنیر روش آب بشه و یه لایه طلایی و کشدار بسازه!
- نوشجان کن و از طعم دودی بینظیرش لذت ببر! 🤤
📌 نکات طلایی:
✅ اگه گیاهخوار هستی، میتونی بهجای مرغ از ذرت و زیتون خردشده استفاده کنی.
✅ میخوای یه طعم خاصتر داشته باشه؟ کمی سس سیر یا ماست یونانی کنار سیبزمینی سرو کن.
✅ مراقب باش که سیبزمینی توی آتش نسوزه! هر چند دقیقه یه بار فویل رو بچرخون تا یکنواخت بپزه.
غذای خوشمزه برای سیزده بدر 1404: جوجه چینی با سس تارتار

جوجه چینی ترد و خوشمزه با لایهای طلایی، همراه با سس تارتار و لیمو، یک غذای سریع و جذاب برای پیکنیک.
اگه دوست داری یه غذای خاص و متفاوت برای سیزده بدر 1404 درست کنی که هم خوشمزه باشه، هم راحت بشه تو طبیعت خورد، جوجه چینی یه انتخاب عالیه! این غذای لذیذ با یه لایه ترد و طلایی، همراه با سس تارتار، ترکیبی بینظیر برای پیکنیک خواهد بود.
✨ مواد لازم برای ۴ نفر:
- فیله مرغ – ۴۰۰ گرم
- آرد سفید – ۱ پیمانه
- نشاسته ذرت – ½ پیمانه
- تخممرغ – ۲ عدد
- بیکینگ پودر – ۱ قاشق چایخوری
- نمک، فلفل و زردچوبه – به مقدار لازم
- آب گازدار یا دلستر – ½ پیمانه
- روغن سرخکردنی – به مقدار لازم
🥣 مواد لازم برای سس تارتار:
- سس مایونز – ½ پیمانه
- خیارشور ریز خردشده – ۲ قاشق غذاخوری
- آبلیمو – ۱ قاشق غذاخوری
- سیر لهشده – ۱ حبه
- نمک و فلفل – به مقدار لازم
🍗 طرز تهیه:
- مواد خشک رو مخلوط کن: آرد، نشاسته ذرت، بیکینگ پودر و ادویهها رو توی یه کاسه بریز و مخلوط کن.
- تخممرغ و آب گازدار رو اضافه کن: این ترکیب باعث میشه خمیر جوجه چینی سبک و پفکی بشه. مواد رو خوب هم بزن تا یه مایه یکدست و نسبتاً غلیظ به دست بیاد.
- مرغها رو داخل خمیر بزن: فیلههای مرغ رو داخل مایه بذار و مطمئن شو که خوب بهشون آغشته بشن.
- سرخ کن: توی یه ماهیتابه گود روغن بریز و وقتی داغ شد، فیلههای مرغ رو توش سرخ کن تا طلایی و برشته بشن.
- سس تارتار رو آماده کن: همه مواد سس رو مخلوط کن و داخل یه ظرف دربسته بریز که بتونی راحت با خودت ببری.
- جوجه چینیها رو با سس تارتار سرو کن و لذت ببر! 😍
📌 نکات طلایی:
✅ اگه دوست داری غذای سبکتری داشته باشی، میتونی مرغها رو گریل کنی بهجای سرخکردن.
✅ برای طعم بیشتر، میتونی یه مقدار زعفران دمکرده هم به خمیر اضافه کنی.
✅ بهترین ترکیب همراه: نون باگت، سیبزمینی سرخکرده یا حتی یه سالاد ساده کنارش.
سیزده بدر 1404 رو با یه غذای خوشمزه به یادموندنی کن!
سیزدهبدر همیشه یه فرصت عالیه که کنار خانواده و دوستان، یه روز پر از خنده، طبیعتگردی و البته غذاهای خوشمزه داشته باشیم. امسال با این ۴ غذای خوشمزه برای سیزده بدر 1404 میتونی یه پیکنیک خاص و متفاوت رو تجربه کنی:
🥩 کباب کوبیده روی آتش – یه انتخاب کلاسیک و سنتی که همیشه خوشمزهست!
🥣 آش دوغ مقوی و خوشطعم – یه غذای سالم و سبک برای طرفداران غذاهای گیاهی.
🔥 سیبزمینی شکمپر آتیشی – یه خوراکی نوآورانه با طعمی دودی و دلچسب.
🍗 جوجه چینی ترد با سس تارتار – یه گزینه جذاب و راحت برای طرفداران غذاهای سرخکردنی.
حالا دیگه انتخاب با توئه! دوست داری امسال سیزده بدر 1404 رو با کدوم یکی از این غذاها بگذرونی؟ یا شاید ترکیبی از چند تا؟ مهم نیست کدوم رو انتخاب میکنی، مهم اینه که تو طبیعت باشی، لحظهها رو ثبت کنی و یه روز عالی داشته باشی.